За нас От майстора Контакт Новини Кариери
Начало История

История

1 / 2

Според характера и формата на собственост при регистрирането си фирма “Багира” – гр. Стара Загора възниква през 1993г. като еднолична фирма.

           На 26 февруари 2004г. се прави и първа копка за Технически Хипермаркет "BAGIRA", първият в Стара Загора с разгърната площ 5000кв.м. На 19 декември 2005г. отваря врати  с  над 20 000 артикула номенклатура (към монента Хипермаркет"BAGIRA" - Стара Загора е с търговска площ от 8000 м2 и около 100 000 артикула) - машини и инстументи, железария, всичко необходимо за поддръжката на дома и градината. Магазинът е организиран в 20 продуктови сектора.

- Малогабаритна селскостопанска техника и напояване

- Електро и ръчни инструменти

- Компресори, генератори и строителна техника

- Вътрешен интериор

- Обков

- Електроматериали , кабели и осветителни тела

- Тониране на бои, латекс и мазилки

- Крепежни елементи

- В и К материали

- Всичко за Вашата баня, кухня и градина

- Сухо строителство

- Хипермаркет Багира представя и единствената възможност да  представи на своите клиенти и единствения по рода си щанд в южна България за оборудване както на жокеи така и на спортни и работни коне

За да задоволи нуждите на клиента през 2006г. фирма “Багира” разкрива и сервиз за гаранционен и извънгаранционен ремонт на моторни и електрически машини за дома и селскостопанството. През ноември 2007г. фирмата започва да осъществява и внос на стоки от Китай, Европа и Турция. През същата година тя разширява собствеността си с още 1000 кв.м разгърната площ складови помещения.

 През 2009г. се модернизира цялостната система на работата на търговските обекти. През 2010г. фирмата разширява разнообразието си от стоки като предлага и стоки за лов и риболов и разкрива сектор “сувенири и подаръци”.

Към края на 2015г.  Багира ООД разполага със 250 души персонал и 100 000 артикула номенклатура . Според предмета на основната си дейност тя е търговска фирма със собствен внос и разнос на стоки за дома, градината, селското стопанство, лова и риболова, конен спорт, подаръци и сувенири, строителство, оборудване за къмпинг и планински туризъм, басейни и лодки, перилни и почистващи препарати, едра и малогабаритна техника, капково напояване, ръчни инструменти, ВиК и ел. консумативи, осветителни тела и мн. други.

          Относно структурната отганизация фирмата има отдел маркетинг и реклама, човешки ресурси, IT, търговски отдел, счетоводен отдел, прием стоки, отговорници-складове и ревизори. Всеки магазин има управители и няколко души на длъжност началник смяна, отдел касиери и административни сътрудници.

Дистрибуция на едро:

Склад на едро гр. Пловдив: БАГИРА - 111 ООД - основна дейност е разносна търговия и търговия на едро със железария, инструменти, ВиК части, строителна химия, санитария, обков и др. Разполагаме със складова база в град Пловдив, ул. Брезовско шосе 176. Фирмата е дистрибутор на водещи търговски марки от страната и чужбина и до момента е създала широка мрежа в цялата страна.

БАГИРА - 111 ООД е част от голяма търговска структура, работеща на територията на гр. Стара Загора, гр. Казанлък, гр. Асеновград и гр. Смолян, като в тези градове разполагаме с технически хипермаркети и по-малки търговски обекти, задоволяващи нуждите и потребностите на нашите клиенти.

Разполагаме със собствен автопарк, с който осигуряваме дистрибуция и доставката до клиенти в голяма част от страната. Ежедневните ни курсове са гаранция, че стоките, които предлагаме, ще достигнат до партньорите Ни, на време.

Собственото ни производство и дългогодишните партньорски отношения, които сме изградили с директни вносители и производители от бранша, ни позволяват да предлагаме богатия асортимент, на изключително конкурентни цени.

V Изтегли 01.12.2017 - 04.01.2018
Телефон на клиента 0886 886 332

Понеделник до Петък от 8:00 до 17:00