За нас От майстора Контакт Новини Кариери
Начало Уеб дизайн от Web Fusion

Уеб дизайн от Web Fusion

уеб дизайн студио Web Fusion

Ние от фирма Багира вече 20 години сме на пазара и стартирайки от 30 квадратни метра площ и 3 души персонал, за тези години достигнахме до създаването на верига хипермаркети със 130 души персонал и над 5000 квадратни метра заемана площ, като предлагаме над 50000 артикула. С разрастването изникна и идеята ни за нашия електронен магазин Bagira.bg, но за целта се нуждаехме от специалисти с достатъчно голям опит и най-важното идеи и възможности за реализирането му. Ето как се стигна до нашето партньорство с уеб дизайн студио Web Fusion.

Ние имахме високи изисквания, те имаха перфектните идеи и резултатът е пред вас – електронен магазин Bagira.bg, който е направен така, че да не кара клиентите ни да мислят. Интуитивните менюта и добре подредените в различни раздели артикули позволяват бързо ориентиране, без загуба на време. Освен това сме се погрижили и да ви дадем безценни съвети, които да улеснят всеки клиент в неговото начинание. Екип от няколко наши служители се грижи за непрестанното за обновяването и попълването на каталога ни с нови артикули и информация.

Електронният магазин на верига хипермаркети Багира не би бил същият, без професионалното виждане на уеб дизайн студио Web Fusion. Ето защо ние изразяваме своята благодарност към всеотдайността на програмистите и дизайнерите, които се отзоваха на нуждите ни и направиха така, че нашия електронен магазин Bagira.bg да бъде факт.

Силно се надяваме, че партньорството между Багира и Web Fusion ще продължи дълги години, защото разрастването на бизнеса ни не би било възможно без перфекционизма във всеки детайл, който те влагат. Вярваме в успехите на бъдещите ни съвместни начинания, защото и двете фирми знаят какво означава да се работи професионално.

За повече информация и връзка с уеб дизайн студио Web Fusion посетете сайт им - webfusion.bg. Ние направихме своя избор, направете го и вие и няма да сгрешите.