Назад  |   Начало  »  За дома  »  Почистване на дома  »  Борба с вредители  »  Плашило за оси и стършели Waspinator

Плашило за оси и стършели Waspinator

Арт.№: 553242 Добави в любими

14.90 лв
бр.
За поръчки: 0886 886 332
В наличност Доставка до 48ч.
Направи запитване за Плашило за оси и стършели Waspinator Резервирай и вземи от нашите магазини
 • Как да се отървем от осите?
  Waspinator използва това, че осите са много териториални и агресивно защитават своето гнездо от оси от други колонии. 
  Ако искате да се отървете от осите в някоя зона на дома или градината, просто поставете един Waspinator.Тъй като осите имат много дълъг диапазон на зрението те виждат гнездото от далеч и си мислят, че вече има гнездо на оси в тази територия. След това те ще стоят на дистанция от това място, което за тях е заселено от истински оси с гнездо и ще се страхуват да не бъдат нападнати от защитниците гнездото. 
  Waspinator е напълно ефективен защитник на вашите градински пространства, като оставя осите живи и свободни да вършат своята работа на опрашващи цветя и убиващи листни въшки на друго място.
 • Действие срещу стършели.
  Да, Waspinator може да ви предпази от стършели. 
  Той не е предназначен за тази цел, но и стършели имат един и същ териториалния характер като осите, те също изграждат подобни гнезда, затова и стършелите могат да бъдат отблъснати от плашилото по същия начин, както осите. 
  Стършелите са склонни да бъдат по-любопитни и по-уверени от осите и биха се доближили достатъчно близо до Waspinator за да осъзнаят че няма миризма, топлина или движение, произтичащи от него и така ще разберат, че не е истинско гнездо. Въпреки това се наблюдава намаляване на концентрацията от стършели.
 • Откъде идва идеята за Waspinator-плашилото за оси?
  Идеята за възпиращия оси Waspinator произтича от методите, използвани през Средновековието и от американските индианци.
  Тя е подобрена чрез използване на съвременни материали и по-специално включването на хоризонталната дизайн, който прави Waspinator да изглежда влакнест и на пластове. Това е причината, която прави Waspinator толкова високо ефективен и практичен като оса репелент. Waspinator е регистрирана търговска марка.

Защо осите не разбират, че Waspinator е фалшиво гнездо на оси?
Те не преближават достатъчно близо до него, за да осъзнаят, че гнездото на оси е фалшиво. Те виждат Waspinator от 6 или 7 метра, виждат формата на гнездо на оси и чрез хоризонталната окраска модела изглежда влакнест и на пластове, като истинско гнездо оса. Не се знае много за зрението на осите, с изключение на това, че те могат да виждат на дълго разстояние.

Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Коментари за Плашило за оси и стършели Waspinator

Подобни продукти

Плашило за оси и стършели Waspinator Плашило за оси и стършели Waspinator
14.90 лв
бр.