Назад  |   Начало  »  За дома  »  Почистване на дома  »  Борба с вредители  »  Bros  »  Отрова восъчни блокчета за мишки, плъхове и други гризачи 100 гр.

Отрова восъчни блокчета за мишки, плъхове и други гризачи 100 гр.Bros

Арт.№: 555790 Добави в любими

3.70 лв
бр.
За поръчки: 0886 886 332
В наличност Доставка до 48ч.
Направи запитване за Отрова восъчни блокчета за мишки, плъхове и други гризачи 100 гр.Bros Резервирай и вземи от нашите магазини

Блокчета за борба с плъхове, мишки и други гризачи.

Гарантирана висока ефективност, примамлив за гризачите има забавено действие, до 4 – 5 дни след приемане на отровата, гризачите няма да свържат резултатите със смъртта на другите гризачи.

Продуктът има мумифициращи свойства и съдържа вещество, което предпазва от случайно поглъщане от хора и домашни любимци.

Начин на употреба:

  • Сложете на места, където са виждани гризачи, в близост до дупките им, места за хранене, маршрути.
  • За домашни мишки: сложете до 50 гр. през 5-10 м.
  • За кафяв плъх: слагат се до 100-200 гр. през 5-10 м.

През 3-4 дни да се допълва изядената примамка и се заменя увредената, до окончателно ликведиране на гризачите (около две седмици). Гризачите са много недоверчиви и притежават отлично обоняние, затова ръкавиците и контейнерите, използвани за поставяне на сашетата с паста, трябва да бъдат без каквато и да е миризма. Примамката не трябва да се изважда от найлончетата.

Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Коментари за Отрова восъчни блокчета за мишки, плъхове и други гризачи 100 гр.

Подобни продукти

Отрова восъчни блокчета за мишки, плъхове и други гризачи 100 гр.Bros Отрова восъчни блокчета за мишки, плъхове и други гризачи 100 гр.Bros
3.70 лв
бр.