Назад  |   Начало  »  ВиК и Баня  »  Водопровод и канализация  »  Инсталационни аксесоари  »  Резервен филтър за пералня

Резервен филтър за пералня

Назад към Инсталационни аксесоари
Арт.№: 577252 Добави в любими

8.80 лв
бр.
За поръчки: 0886 886 332
В наличност Доставка до 48ч.
Направи запитване за Резервен филтър за пералня Резервирай и вземи от нашите магазини

Опаковката съдържа 250 г смола (полифосфатни кристали) и е достатъчна за 3 смени. Подмяната на изхабената смола с нова става лесно като се отвие чашката на филтъра, изсипе съдържанието, постави новите гъбообразни филтри и напълни с нова смола. Предпазва домашните уреди от отлагания на котлен камък. Увеличава ефективността на перилните препарати до 30%.

Полифосфатът при контакт с водата не позволяват калциевите и магнезиевите соли да образуват кристали, благодарение на което котленият камък не се отлага върху уредите. За многократна употреба - смолата лесно и евтино може да бъде сменяна с нова. Животът на смолата 2-3 месеца в зависимост от качеството и количеството обработена вода.

Котленият камък отлагащ се върху елементите на домашните уреди (барабани, нагреватели) поврежда съоръженията и увеличава разхода на енергията. За разлика от йонообменните смоли полифосфатът не понижава твърдостта на водата.

Рейтинг: nan/5 на базата на 0 оценки

Коментари за Резервен филтър за пералня

Подобни продукти

Резервен филтър за пералня Резервен филтър за пералня
8.80 лв
бр.